ZESTARZEĆ SIĘ

Sylwia Aszendorf

 

CHCĘ SIĘ ZESTARZEĆ
TAK NATURALNIE
BEZ ŻADNYCH LIFTING
BOTOKSÓW ŻADNYCH

NIECH MOJE ZMARSZCZKI
DOŚWIADCZEŃ LINIE
SIĘ ROZPROMIENIĄ
KIEDY SIĘ ŚMIEJĘ

A GDY DO SERCA
SMUTEK ZAPUKA
NA MOJEJ TWARZY
WYRAZNA BRUZDA

I NA POLICZKU
ŁZA SIĘ POJAWI
ABY OCZYŚCIĆ
Z EMOCJI CIAŁO

CHCĘ SIĘ ZESTARZEĆ
TAK NATURALNIE
BO NATURALNIE
NA ŚWIAT PRZYBYŁAM

I ODEJŚĆ CHCĘ TEŻ
NATURALNIE
BO W TEJ NATURZE
JEST BOSKA SIŁA

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 28 października 2015
anonim