Literatura

"Serce krwawi gdy..." (wiersz)

Róża

Serce krwawi gdy, nie jesteśmy gotowi na zmiany w Naszym Życiu ; wiecie,

 

to tak szybko "przychodzi", gdy Musimy od Siebie Odejść.

 

Serce krwawi gdy, jest Ktoś Inny, który "naszym kosztem się bawi".

 

Serce krwawi, gdy "pragnie Czystej Miłości", a w Naszym Życiu , brak jest czasem

 

takiej oto Niewinności.

 

Serce krwawi, gdy "łamią się granice i mosty " które dotąd "łączyły" Nas Razem.

 

Serce krwawi, gdy nie jesteśmy Razem.

 

Więc , co tu zrobić , by Serce nie krwawiło?; trzeba po prostu , "pozwolić " Uczuciu jakim jest

 

Miłość, by Ono w Naszym Życiu Zawsze Było!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 pazdziernika 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca