Nie sielanka

kopia cesarza internetu

nerwy jak szpagat napięte

życie twarde jak psa kość

czasem bywa jak miodzik

częściej w dupę daje

wtedy ma się już dość

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 30 października 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Oooo Capri powrócił! Ale fraszka jakaś chmurna.

    · Zgłoś · 9 lat
  • Mithril
    ...popierdółka jaki niezliczona ilość zaśmieca wirtual

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    A co Capri na Madagaskarze, miałeś byle jakie towarzystwo....Pozdro:)

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Cały Mithril /Bonzo Wywroty/ popierdółka jaki niezliczona ilość zaśmieca wirtual

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Gonzo

    · Zgłoś · 9 lat