nie dogadasz się bez kasy

Yaro

choć byś kombinował czas cały

bogaty biedny według naszych reguł

ja nie rozróżniam

zawsze rozpoznam jedynie durnia

ich akurat nie brakuje w każdej sferze 

 

jesteś jak maszyna

jak ogniwo  maszynie

reszta to czerwie

zrobią co swoje

to chyba być może lubią

 

pojebane czasy 

w tam gdzie trzeba złamasy 

nie dogadasz się bez kasy

Yaro
Yaro
Wiersz · 30 października 2015
anonim