karty

Yaro

życie pasjansem

jak odkryte karty

 

kasa na stole

nikt się nie odważy

 

każdy patrzy

skupienie bliskie szczytowania

 

chce mi się siku

pełen bank

 

z grymasem odchodzę

ze szczęściem odpadam

może innym razem

 

ściskam się z ostatnim kieliszkiem

zapominam

 się zmywam

Yaro
Yaro
Wiersz · 31 października 2015
anonim