przewoźnik

Tomasz Smogór

 

wsłuchują się już tylko

w przeżarte sprzęty gdzie drzwi

do ogrodu umazane gównem

i pas latarki na świat

w którym kroi smutek

 

przewoźnik przy starej wannie

strącił gwiazdy z czarnej koszuli

Tomasz Smogór
Tomasz Smogór
Wiersz · 7 listopada 2015
anonim
Usunięto 1 komentarz