szyfr

Yaro

palcem po mapie
dalekie spojrzenia
niezbadane myśli 

szyfr na niebie

oddal się od siebie
jak cień 

 

słońce znika za horyzontem

nie czas martwić się
straszyć bać nocą

 

nieodgadnięte schematy

bez czasu na odpoczynek
jedynie
kieliszek pełny zebranych łez

wychylam

 muszę zamilczeć

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 8 listopada 2015
anonim