interpunkcyjny

Paweł Lewandowski

zostałem zwielokropkowany

ustawiony po przecinku

tak aby móc znaczyć

i rozpocząć to co nic nie znaczy

 

na kursie nowomowy

wpojono mi że to co dobre

można dobrowolnie ująć

i wszystko pozostawić przypadkowi

 

czas mierzony kreskami symbiozy kropek

czas mierzony kropkami w mutualizmie uproszczenia

czas mierzony pod kątem bezdomności

 

miejmy nadzieję że w Młodości uczucia to jedyne co nam pozostało

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
Wiersz · 8 listopada 2015
anonim