Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Agata Wąż
tylko
tylko
Agata Wąż
dziś
pragnieniem winy kapie z ust mych
płomień
jutro
kroplą tęsknoty rozbiję wazon
wspomnień
tylko proszę
napisz do mnie
Lubię
Agata Wąż
Wiersz · 10 listopada 2015
Mi Lo
tekst przeleciał bokiem
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Anonimowy Użytkownik
"pragnienie winy" i "kropla tęsknoty" nie przemawiają do mnie.
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Agata Wąż
wszystko przez tego, który nie napisał :-) dzięki za uwagę, mimo wszystko
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści