grawitacyjny

K.Dorosiński

pomiędzy krokami stawiam pytania

koślawe i kręte
wyrastają z kałuż i stosów niepotrzebnych rzeczy

są jak ciecz która chwyta się brzegów naczynia
tylko po to żeby w nim pozostać -
podobno ubrania można suszyć własnym ciałem
a co z butami?

przystaję - wiążę sznurowadła

K.Dorosiński
K.Dorosiński
Wiersz · 11 listopada 2015
anonim
  • Mithril
    "a co z butami?

    przystaję - wiążę sznurowadła".........................

    · Zgłoś · 8 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nie naciągane tylko sznurowane.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Michalina z Rotterdamu
    No tak, sznurowadła są do sznurowania. Mimo wszystko prozę o wyjaśnienie "co poeta miał na myśli" z tym przystawaniem.

    · Zgłoś · 8 lat