My jak zainfekowani odwagą
aktualizacja czyli posiadanie paru słów
metadane - upchane niedogodności.
Pamiętam połączenie się w jeden temat
już od początku rozpisani
choć pewność owita przypuszczeniem
czekanie to tylko pierwsze mrugnięcie oka.
Oddałaś mi wiele
aż sam się sobą pogubiłem
drogi prowadziły do recept
a to Ty kochanie jesteś
moją jedyną nowokainą.