wiersz oddany

Paweł Lewandowski

My jak zainfekowani odwagą

aktualizacja czyli posiadanie paru słów

metadane - upchane niedogodności.

 

Pamiętam połączenie się w jeden temat

już od początku rozpisani

choć pewność owita przypuszczeniem

czekanie to tylko pierwsze mrugnięcie oka.

 

Oddałaś mi wiele

aż sam się sobą pogubiłem

drogi prowadziły do recept

a to Ty kochanie jesteś

moją jedyną nowokainą.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
Wiersz · 12 listopada 2015
anonim