KRZYK Z PRZESZŁOŚCI

Sylwia Aszendorf

 

 

ODEZWAŁSIĘ KRZYK
Z PRZESZŁOŚCI
KOCHASZ MNIE JESZCZE
PTASZYNO

A JA ZAKOCHANA
KOCHAM CIĘ INACZEJ
BO INNĄ TWARZ MAM
PRZEDE MNĄ

W LUSTRZE DNIA
ODNALAZŁAM
BO WENECKIE BYŁO
ŻE MIŁOŚĆ W SERCU
SIĘ ODBIJA

I PO RZYMSKU
PRZEMIJA

 

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 12 listopada 2015
anonim