KTO WIERZY W BOGA

Sylwia Aszendorf

 

 

KTO WIERZY W BOGA
NIE ZABIJA
NIEWAŻNE JAKA
JEST JEGO
RELIGIA

CHRZEŚCIJANIN
MUZUŁMANIN
CZY BUDDYSTA
NIESIE MIŁOŚĆ BOGA
JAKO WARTOŚĆ RZECZYWISTĄ

KTO WIERZY W BOGA
NIE ZABIJA
TO NIE W RELIGJI
JEST ZŁA
PRZYCZYNA

PRAWDZIWYM ZABÓJCĄ
JEST MAMMONA
SZATAŃSKA SIŁA
KTÓRA ZNIEWALA
LUDZKĄ MIŁOŚĆ

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 15 listopada 2015
anonim
  • Mithril
    i się wyjaśniło..!
    propozycja(?)
    "powrót do handlu wymiennego"

    rzucić na tacę świnię, to by była kolekta

    · Zgłoś · 9 lat
  • y4ck
    tralalla bęc!

    Pieniądz zabija
    Pieniądz krew spija
    Pieniądz to zło
    Więc zniszczmy go... o!

    --
    Sylwia Grzeszczak & Jacek Cygan

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Na temat Asyryjczyków W. B. Wright napisał: „Rzemiosłem tego narodu była walka, a kapłani ciągle podżegali do wojny. Ważnym źródłem ich utrzymania były łupy wojenne, z których zawsze otrzymywali określoną część, zanim jeszcze obdzielono innych, gdyż to plemię łupieżców było nadzwyczaj religijne”.
    Fałszywe religie podżegały do zabijania

    · Zgłoś · 8 lat
  • Sylwia Aszendorf
    WIARA JEST MOJĄ DROGĄ W PEŁNI ŚWIADOMOŚI ABY ODNALEŻĆ BOGA...RELIGIE PODŁĄCZĘ POD POLITYKĘ...

    · Zgłoś · 8 lat