Literatura

* (wiersz)

y4ck

Na zaprzestanie
I na stanie wbrew

 

Na cichość
I na tumult stóp

 

Niebiański orszak
gra piekielny zgiełk
I bzy się wciąż sierocą

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 16 listopada 2015, 09:59
duże litery mi nie pasują :-)
przysłano: 15 listopada 2015 (historia)

Inne teksty autora

23.10
y4ck

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca