złoto na ziemi
powietrze pachnie liśćmi
zbieramy zguby drzew
mówimy sobie prawdę
na początek wystarczy
Pozdrawiam!
spójrz
powietrze
aż gęste
od zapachu
liści
i
prawda
pozbierana w bukiety
wystarczy
na początek
Pozdrawiam również i dzięki za komentarz.