mM
Pestki
będę Ci przynosiła owoce do szpitala
Będziemy słuchać Cohena
Palić tanie ruskie papierosy
Sodoma i Gomora po prostu
Jej już nie będzie za dużo kaszle
a kiedyś prosiłeś Boga by się przekręciła
We mnie umrze artystka
Ale to z tobą poznałam smak miłości
I największego upodlenia jakie mogło spotkać kobietę
Święta Mario Magdaleno
Módl się
Pestki
Wiersz
·
16 listopada 2015
-
Mi Lopisz
-
Michalina z RotterdamuFajny
-
Jacek JacoM Michalski:-)