Ości

kopia cesarza internetu

wywrota skrzypi ale jedzie

wiezie na obiad smaczne śledzie

z niecierpliwieniem czeka

towarzyska sielanka

do rybek  będą przyprawy

cebulka i śmietanka

smacznego ,,,

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 18 listopada 2015
anonim