Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kopia cesarza internetu
Miszcz
Miszcz
kopia cesarza internetu
naszła go ochota
siedząc na pomoście
chwileczkę podumał
i napisał gniota
Lubię
kopia cesarza internetu
Wiersz · 20 listopada 2015
Michalina z Rotterdamu
Like it!
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
kopia cesarza internetu
As champion is champion!
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Anonimowy Użytkownik
Za gniota fatalny, za ochotę wyśmienity = niczego sobie.
Spod ręki Miszcza
zgliszcza
Pozdr
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Spod ręki Miszcza
zgliszcza
Pozdr