Nie wiem?

Niezrozumiany Werter

Wiem. Istniejesz.

 

Nie wiem. Czy to sumienie nie daje spać w nocy?

Nie wiem. Czy potrzebuje pomocy?

Nie wiem. Czy ktoś może mnie uleczyć?

Nie wiem. Czy wystarczy serca dotyk?

 

Nie wiem. Gdzie zgubiłem?

Nie wiem. Gdzie szukać?

Nie wiem. Gdzie znajdować?

 

Nie wiem. Jak znajdować?

Nie wiem. Jak wysłuchać?

 

Wiem. Istniejesz.

Niezrozumiany Werter
Niezrozumiany Werter
Wiersz · 20 listopada 2015
anonim