oi dzieje się trudno zrozumieć
trzeba przeżyć
mimo wszystko mimo zdarzeń
niezrozumiałe zjawiska
pytam siebie dokąd zmierzam
czas zaciera ślady
leczy rany
czy znasz mój ból
znaczę dni
łzy nie pomogą żadne błagania
mijam was i kocham
wybaczyć nie ma szans
straceni w przemyśleniach starych ksiąg
nie pytaj
odpowiedź nie nadejdzie
żyj jak chcesz
przestrzeni nienawiść
nie umieram nie teraz