PRZECIEŻ NIKT NIE ZNA
MNIE TAK NAPRAWDĘ
NAWET ON
CO OBOK LEŻY
NIE ZNAM DO KOŃCA
SIEBIE JA
I CO WE MNIE
SIEDZI
MENTALNOŚĆ LUDZKA
JEST NIESPODZIANKĄ
NAWET DLA NAS
SAMYCH
PRAGNIEMY KOCHAĆ
W ZGODZIE ŻYĆ
I W SERCE NÓŻ
WBIJAMY
PRZECIEŻ NIKT NIE ZNA
MNIE TAK NAPRAWDĘ
TY NA TYM ZIEMSKIM
PADOLE
A MOŻE ON
CO OBOK LEŻY
I JESZCZE WE MNIE
WIERZY