Ciszy brak.

Sensznajde

Spokoju szukam ,ktoś wciąż kuje mnie
Zepsutym szeptem zabiera mi tlen
Niepokój mi dał do bukietu win
Niszczy mi świat ,nie mów nic


Lecz znajde swą cisze serce ogłusze
By w morzu reali utopić sie
Lecz oddam co moge, cisze wspomoge 
Bo chaosu tu masa ,pochłonia mnie

Walcze z pragnieniem agresji łaknieniem
To ciagle zatrówa mnie ,spokoju westchnieniem
zostane wspomnieniem wymienie świat na nicosci akt
lecz nie na smutek czas znalazłem spokojny las.
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Sensznajde
Sensznajde
Wiersz · 26 listopada 2015
anonim
  • Mi Lo
    nic tu. koszowo po prostu.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    "Spokoju szukam ,ktoś wciąż kuje mnie
    Zepsutym szeptem zabiera mi tlen
    Niepokój mi dał do bukietu win
    Niszczy mi świat ,nie mów nic


    Lecz znajde swą cisze serce ogłusze
    By w morzu reali utopić sie
    Lecz oddam co moge, cisze wspomoge
    Bo chaosu tu masa ,pochłonia mnie

    Walcze z pragnieniem agresji łaknieniem
    To ciagle zatrówa mnie ,spokoju westchnieniem
    zostane wspomnieniem wymienie świat na nicosci akt
    lecz nie na smutek czas znalazłem spokojny las."


    bykuf ciąg......................................

    · Zgłoś · 8 lat temu