TERRORYSTA

Sylwia Aszendorf

 

CO W GŁOWIE
TWOJEJ SIEDZI
TERRORYSTA
CHCESZ ZABIĆ
TAK DLA PRZYKŁADU
JESTEŚ CZĄSTKĄ
TEGO ŚWIATA
BOGA NASZEGO
PLANEM

ON MIŁOŚCIĄ
TWORZYŁ
TY NIENAWIŚCIĄ
BURZYSZ
CZEGO OCZEKUJESZ
SYNU MARNOTRAWNY

ZATRZYMAJ SIĘ
NA CHWILĘ
POMYŚL
BÓG DAŁ CI ŻYCIE
SZANUJ !

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 27 listopada 2015
anonim