Spójrz
Znowu schudłam
ta sukienka w kwiatki nie mogłam jej dopiąć w wakacje
a teraz jest za duża
Porobiły mi się wrzody na żołądku
Wiesz?
A ty masz już te swoje lata
Rodzinę
I mówisz że mnie kochasz
Niszczymy siebie
Na Boga ! od świata nie uciekniemy
a ja umrę w tych bólach brzucha
z różańcem w ręku
nigdy nie dam nogi od ciebie
i nigdy nie będzie mi dane zagrać opętanej w teatrze