Tęsknota za Tobą, staje się Mocniejsza , gdy biegnę za Krokiem Twym i
Padam na Twarz...
Nie wierzę już w Dobre Sny, bo Szczęście Ucieka jak Sen...
Tęsknić można za Wiele Lat, lecz nie to jest najgorsze; najgorszy jest w tym Wszystkim Nasz
Dzisiejszy Świat...
Postanowiłam,że spotkam Cię na ławeczce , która Mnie Podpiera i Daje Mi Bezpeczeństwo w
razie Upadku..
To nie Ja , lecz Ty -"dostałeś Mnie w Spadku"...
Twoja Siła , Mnie nie przeraziła, a Twój Upór Mnie pokierował...
To Twoja Dusza, Mnie Zbawiła tu na Tej Ziemi...
I to co Nas Łączyło, się Nigdy nie Skończyło..
A Serce bije zbyt szybko,gdy Cię Widzę- jednak jesteś Dla Mnie Najlepszym Moim
Telewidzem...
Na koniec bardzo krótko:"To Ja Jestem Twoim Sterem i Twoją Łódką".