"Pragnienia"

Róża

Pragnieniem Miłości jest być Kochanym...

 

Pragnieniem Czystości jest być Nieoszukanym...

 

Pragnieniem Uczciwości  jest Pomoc i Nadzieja...

 

Pragnieniem Namiętności, Jest Ciągłe Istnienie a 

Nie Brak Przyjemności...

 

Pragnieniem Człowieka jest Drugi Człowiek...

 

Pragnieniem Dobra jest Wszechmocny Bóg...

 

Pragnieniem Duszy jest Światło...


A Moim Pragnieniem :"Jest takich Mężczyzn jak 

 

Ty ze Stu"...


Bo kiedy patrzę na Ciebie, to chcę z Tobą 

 

wszędzie być ...

 

I to jest Piękne, że Cię tak Kocham i Nie ma Co 

 

Tu Kryć!!!!

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Róża
Róża
Wiersz · 28 listopada 2015
anonim