Pragnieniem Miłości jest być Kochanym...
Pragnieniem Czystości jest być Nieoszukanym...
Pragnieniem Uczciwości jest Pomoc i Nadzieja...
Pragnieniem Namiętności, Jest Ciągłe Istnienie a
Nie Brak Przyjemności...
Pragnieniem Człowieka jest Drugi Człowiek...
Pragnieniem Dobra jest Wszechmocny Bóg...
Pragnieniem Duszy jest Światło...
A Moim Pragnieniem :"Jest takich Mężczyzn jak
Ty ze Stu"...
Bo kiedy patrzę na Ciebie, to chcę z Tobą
wszędzie być ...
I to jest Piękne, że Cię tak Kocham i Nie ma Co
Tu Kryć!!!!