BIEL

Sylwia Aszendorf

 

W BIELI CI DO TWARZY
ROZŚWIETLASZ MOJĄ DROGĘ
W CIEMNYM TUNELU
CIĘ SPOTKAŁEM
I KOCHAĆ NIE PRZESTAŁEM

W BIELI JESTEŚ TAK NIEWINNA
ŻE AŻ SERCE ŚCISKA
UŚMIECHASZ SIĘ 
DO MNIE CZULE
ŁAGODZISZ ŻYCIA BÓLE

CZARNE CHMURY NADE MNĄ
NOCĄ SPAĆ MI NIE DAJĄ
LECZ TWOJA BIAŁA POSTAĆ
NADZIEJĄ MNIE
WYPEŁNIA

W BIELI CI DO TWARZY
W BIELI CIĘ POKOCHAŁEM

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 28 listopada 2015
anonim