Adwent

Ela Kwiecińska

Znów Adwent
czekamy
bo  oto  Pan Bóg przyjdzie
i dotknie nasze serca
wigilijnym opłatkiem
a ciepłym spojrzeniem
w bliskie oczy
daruje nam szczęście
i Siebie

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 29 listopada 2015