Miraż

Princess Chelsea

Wprawdzie od kołyski

z falbanami

latałam w porywach

wiatru wschodniego

wiecznych marzeń

do sztuki malarstwa

uchwycić piekno

ale matka natura

chytra lisica

skąpi w swe dary

i zesłała mi talent

jedynie dzielenia kartki

w poziome pasy

z grafitu

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Princess Chelsea
Princess Chelsea
Wiersz · 30 listopada 2015
anonim