scenariusz

Tomasz Smogór

porzucony radiowóz na niemrawych światłach

obłoki spowiły sprawców ktoś tu zatańczył
jak Danny Trejo trzymając widoki za mordę
 
owoc który zbyt długo leżał w cieniu
wypuszcza teraz sok na scenariusz
malinowy jak wnyki po nocnych eskapadach
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór
Wiersz · 1 grudnia 2015
anonim