oczy

Yaro

tylko głupiec 
nie wie jak żyć
by otchłań
nie pochłonęła bicie serca

 

wielkie oczy 
 zasłaniają
płaszczyznę myśli
pomiędzy światami

 

gdzie ciasna droga

dla twardogłowych

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 1 grudnia 2015
anonim