Przechodząc obok Ciebie minęłam pustą przestrzeń...
Czy Ty tam byłeś, czy było to tylko Powietrze...?
Przechodząc obok Ciebie , spróbowałam stworzyć coś nowego, by powstało to Coś -
- to Coś , Pięknego...
Czy Ta pusta przestrzeń i powietrze to tylko Mój Pomysł?
A może śpię i wydaje Mi się to wszystko, czysta iluzja?
Można żyć ot tak - tak bez końca...
Tylko czy nie lepiej Coś stworzyć od tak , jak Słońce Tworzy Promień Słońca...?
Czy Powietrze to jest tylko kropla, a może jest to to czym oddychamy?
Tak, czy My Ludzie Stworzyliśmy już na Tej Ziemi Nasze Własne Ramy...?
Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta:"Powietrze i Ty Mój Kochany - to Moje Życie,
to dzięki Tobie i Powietrzu żyję Tu i teraz...
Resztę- dopowiedz Sobie!
do szuflady z tym
i więcej czytać !!!!!!
Tu nawet nie ma co proponować do poprawy. Mogę polecić tylko -dużo czytaj dobrej poezji :) Ucz się, albo.. nie pisz...