NAUCZ SIĘ SŁUCHAĆ SIEBIE
TEGO CO SZEPCZE W TOBIE
CO JEST DLA CIEBIE DOBRE
I CZEGO NIE DOSTRZEGASZ
W CISZY ZANURZ SIĘ CAŁY
ZOSTAW ZIEMSKĄ POWŁOKĘ
WSŁUCHAJ SIĘ W RYTM NATURY
I ODDECH BOŻEJ WOLI
A GDY JUŻ DOTRZESZ DO NIEGO
ZAUFAJ MU BEZGRANICZNIE
ON CI OŚWIETLI DROGĘ
A TY Z CIEMNOŚCI WYJDZIESZ