przerwa na reklamę

Michalina z Rotterdamu

doskonałą przyczepność mebla do podłogi

niezawodnie zapewni państwu 

pasożyt czasu nakładającej się na siebie rutyny

perfekcyjnie zorganizowanych obowiązków 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Michalina z Rotterdamu
Michalina z Rotterdamu
Wiersz · 12 grudnia 2015
anonim
  • Michalina z Rotterdamu
    Tak jacentusie! Podążą razem z podłogą

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    W promocji otrzymacie państwo udział
    w szkoleniu użytkowania naszych mebli
    Pamiętajcie nasze meble podążą za wami
    nawet do grobowej deski

    · Zgłoś · 8 lat temu