Najwięksi się mylą

abojawiem

Najwięksi się mylą

i to jest pocieszające

(bo człowiek jest

tylko człowiekiem).

Ale co to jest takiego,

że z jednego błędu

głupiemu radość,

a mądremu biada.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 14 grudnia 2015