Literatura

Z tego co wiem (wiersz)

abojawiem

Z tego, co wiem

na pewno, to ludzie

co innego myślą,

a co innego mówią;

przynajmniej jak komu,

bo nikt nie jest taki głupi,

żeby się każdemu

odsłaniać, narażać;

bądź żeby się

z każdym wygłupiać,

bądź z jednym wygłupić.


przysłano: 14 grudnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca