takie życzenia

abojawiem

gromu - najlepiej jak

z jasnego nieba -

i ogromu - jakim jest

cały świat - tyle

miłości ci życzę

a wszystko to mieć

będziesz jeśli

niczego beze mnie

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 14 grudnia 2015