użyjemy tego prawa we wszystkich stanach
a kiedy będzie trzeba rozkołyszemy niebo
gdzie sataniści na motorach i ślicznotki
w mroku starej winiarni gdzie szczur
nadgryza wątrobę on nie jest stąd dla jasności
chrabąszcz co mieszkał pod wiekiem
mógłby być twoim ojcem i kreślić krąg
już na początku gdy gasną światła dyskontów
a ciało usycha na strychu