Oczekiwanie

kopia cesarza internetu

zbliżają się święta

nastrój oczekiwania w toku

zostaną długi niespłacone

niestrawność i kac

stara bajka jak co roku

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 15 grudnia 2015
anonim
  • Mithril
    "Oczekiwanie
    nieznajomek

    zbliżają się święta
    nastrój oczekiwania w toku
    zostaną długi niespłacone
    niestrawność i kac
    stara bajka jak co roku"

    no cóż - empiryzm powyższego potwierdza regułę: "jak się dupą urodziłeś, to generałem nie umrzesz"

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mi Lo
    nic tu nie zatrzymało

    · Zgłoś · 8 lat
  • kopia cesarza  internetu
    A może Mithril będziesz Mikołajkiem?
    Masz wywrotę do dyspozycji, rozwieziesz prezenty.

    · Zgłoś · 8 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    ktoś tu już tak pisze - Capri?

    · Zgłoś · 8 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    No i znów kumoterka pozwala na komentarze obraźliwe. A tak gwoli ścisłości to nie znam większych dup życiowych niż generałowie.

    · Zgłoś · 8 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Były Capri,teraz nieznajomek. Pozdrawiam Bogusławie

    · Zgłoś · 8 lat