sąsiad

Yaro

on taki jest

wszystko

kurwa na nie

jebać biedę intelektualną 

musi pofolgować

owinięty izolacją emocjonalną

spija bzdury z onetu  cyferblatu

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 grudnia 2015
anonim