Literatura

kreska (wiersz)

Bartek Duda

płynie

i mija

 

rozmazuje sensy

 

nic nowego

zaskakuje

 

zapętla się

błądzi

 

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Janusz Gierucki
Janusz Gierucki 21 grudnia 2015, 16:12
Czasem tylko to nas trzyma przy pustej kartce..
przysłano: 21 grudnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

podobno
Bartek Duda
r.
Bartek Duda
polna droga
Bartek Duda

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca