Gdy byłam mała podeszłam do lustra
Powiedziałam wtedy ,,to właśnie ja"
Gotowa by przeżyć najlepsze życie
Wymyślić co zrobić by po nim nie błąkać się
To jest świat, który nie ma wad
Każdy człowiek daje w nie duży wkład
Chodź jest trochę źle nie poddaję się
Bo każdy udaje, myśląc, że to dobrze
Po kilku latach powróciłam tam
Lecz bez tych samych ludzi, z kilkoma z moich ran
Zmieniło się wszystko, moje oczy inaczej patrzyły
Mojego serca w końcu nie zmyliły
Nadzieja, że będziesz czytać i pisać z sensem i poprawnie składniowo.