Myślami wstecz

allme

Gdy byłam mała podeszłam do lustra

Powiedziałam wtedy ,,to właśnie ja"

Gotowa by przeżyć najlepsze życie

Wymyślić co zrobić by po nim nie błąkać się

 

To jest świat, który nie ma wad

Każdy człowiek daje w nie duży wkład

Chodź jest trochę źle nie poddaję się

Bo każdy udaje, myśląc, że to dobrze

 

Po kilku latach powróciłam tam

Lecz bez tych samych ludzi, z kilkoma z moich ran

Zmieniło się wszystko, moje oczy inaczej patrzyły

Mojego serca w końcu nie zmyliły

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
allme
allme
Wiersz · 23 grudnia 2015
anonim
  • Ir
    bez- nadzieja...to jest to co wyżej.
    Nadzieja, że będziesz czytać i pisać z sensem i poprawnie składniowo.

    · Zgłoś · 8 lat temu