Poprosiłam los o prezent na święta
Ale nawet on o mnie nie pamięta
W tak ważnym dniu Cię nie było
To był koszmar, choć to mi się nie śniło
Niby pustki w środku nie czułam
Brakiem Ciebie się zatrułam
Za bardzo się przyzwyczaiłam
Tym razem się nie tylko zauroczyłam
/////chodź//// to mi się nie śniło - > CHOCIAŻ
///Chodź/// niby pustki w środku nie czułam - > CHOĆ