Będziesz moim prezentem?

allme

Poprosiłam los o prezent na święta

Ale nawet on o mnie nie pamięta

W tak ważnym dniu Cię nie było

To był koszmar, choć to mi się nie śniło

 

Niby pustki w środku nie czułam

Brakiem Ciebie się zatrułam

Za bardzo się przyzwyczaiłam

Tym razem się nie tylko zauroczyłam

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
allme
allme
Wiersz · 23 grudnia 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Więcej uwagi na j. polskim, a mniej o tym łobuzie myśl. :)))))

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mi Lo
    W rak ważnym - > literówka
    /////chodź//// to mi się nie śniło - > CHOCIAŻ
    ///Chodź/// niby pustki w środku nie czułam - > CHOĆ

    · Zgłoś · 8 lat temu