Kaleczysz jak nóż
Tak bywa no cóż
Kiedyś tu byłeś przez chwilę, lecz już cię nie ma
Nie mam nic, nie mam nic do stracenia
Głowa boli, serce kłuje
Nikt mnie nie spyta co czuję
Moim problemem jest to co was gryzie
Nikogo nie obchodzi co mi jest, czyż nie?
Co we mnie dobre topnieje
W moim życiu wszystko źle się dzieje
Na skrzyżowaniu poszłam w prawo
Diabeł powiedział mi wtedy "brawo"
kuje jest rodem z kuźni