Twe słowo mnie boli

allme

Kaleczysz jak nóż

Tak bywa no cóż

Kiedyś tu byłeś przez chwilę, lecz już cię nie ma

Nie mam nic, nie mam nic do stracenia

 

Głowa boli, serce kłuje

Nikt mnie nie spyta co czuję

Moim problemem jest to co was gryzie

Nikogo nie obchodzi co mi jest, czyż nie?

 

Co we mnie dobre topnieje

W moim życiu wszystko źle się dzieje

Na skrzyżowaniu poszłam w prawo

Diabeł powiedział mi wtedy "brawo"

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
allme
allme
Wiersz · 23 grudnia 2015
anonim
  • Ir
    O rany, to się nie nadaje do publikacji. Schowaj do szuflady ...szybciutko.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mi Lo
    "w sercu kłuje" chyba
    kuje jest rodem z kuźni

    · Zgłoś · 8 lat temu