Załamana

allme

Tego dnia gdy nie było cię koło mnie

Byłam smutna, a moje serce zamartwiało się

Lecz za chwilę wszedłeś przez magiczne drzwi

A wszystkie smutki natychmiast odeszły

 

Patrzyłam na ciebie, a ty na mnie nie

Z daleka usłyszałam by nie złościć się

Byłam roztargniona co myśleć miałam

Bo gdybyś mnie kochał to byś się spojrzał

 

 

allme
allme
Wiersz · 23 grudnia 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ja wolę formę "patrzeć na kogoś" a nie potoczną "patrzeć się".

    · Zgłoś · 8 lat
  • Ir
    Zaimków osobowych na kilka utworów.
    Słabo.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Markus
    proponuję końcówkę zmienić na bardziej naturalną
    bo gdybyś mnie kochał to byś się oglądał :

    · Zgłoś · 8 lat